Please uncheck "Request desktop site" to continue!"

TRĂIEȘTE
Experiențe Royale

Fă o rezervare direct de pe site și obții extra-beneficii!

Istorie
              tendințe

Inaugurat în 2012, acesta este primul hotel care oferă servicii de ospitalitate recunoscute internațional la o capacitate de 92 de camere situat pe Strada Franceză - cea mai veche stradă din București.

Lasă-te fascinat de panorama spectaculoasă asupra Bulevardului Unirii și de accesul rapid la zona istorică, prin intrarea aflată vizavi de celebra clădire momument, Hanul lui Manuc. La doar un pas de hotel stau ruinele Palatului Voievodal Curtea Veche și Biserica Curtea Veche – ambele cu povești de peste cinci secole vechime.

Dar la fel de accesibile sunt plimbările cu bicicleta în parcul din apropiere sau pe legendarele Chei ale Dâmboviței, râul care străbate orașul în amintirea soției ciobanului Bucur care a pus bazele așezării. Pornește în cercetare și nu ocoli magazinele, barurile, cluburile și farmecul străduțelor pavate de la câteva minute distanță.

La Hotel Europa Royale Bucharest ai parte de o experientă mereu vie și captivantă, ideală pentru sejururile de relaxare sau călătoriile de afaceri în București. Confortul contemporan al camerelor de patru stele dispuse pe cinci etaje. Facilitățile ultramoderne ale centrului de conferințe. Atmosfera prietenoasă a grădinii interioare cu lumină naturală. Ingredientele premium ale gastronomiei elvețiene din restaurantul Mica Elvetie, aflat la parter.  Wi-Fi gratuit și parcare subterană în imediata apropiere a hotelului. Totul, într-o clădire cu iz istoric care păstrează fațada originală din secolul al XIX-lea!

Situată în zona cea mai plină de viață a Bucureștiului, clădirea monument îmbină istoria tumultoasă și energia orașului. Fațadele restaurate conservă autenticitatea arhitecturii din secolul al XIX-lea și o plasează în rândul clădirilor de patrimoniu.

Inițial, clădirea a funcționat ca un bloc de locuințe, care de altfel îi dă și forma dreptunghiulară și versatilitatea dispunerii camerelor pe toate cele patru laturi. Atriumul de sticlă păstrează amprenta acestui design inedit și permite luminii naturale să intre pentru a crea o atmosferă extrem de atrăgătoare că într-o grădină acoperită.

De la ferestrele care se deschid larg și reflectă călătoria în zidurile timpului, la balcoanele care suprind spiritul orașului în cele mai mici detalii, suntem mândri că această clădire cunoaște poveștile nespuse din Bucureștiul vechi și nou. Fă o pauză și descoperă toate detaliile!

Servicii
Facilități

PACHETUL STANDARD

1 restaurant cu terasă pentru sezonul de vară
Gift shop cu suveniruri românești
Grădină “acoperită” în lobby cu atrium de sticlă
Transport aeroport la un preț special
Camere de nefumători
Camere pentru persoane cu dizabilități
Room service
Internet
Wi-Fi gratuit

Aer condiționat
Spălătorie/ curățătorie
Personal poliglot
Serviciu de trezire la cerere
Recepție 24/7
Accesul cu animale de companie contra-cost
Acces facil la toate mijloacele de transport
Parcare subterană contra-cost
Modalități de plată / valute: Euro / Lei,
Visa/ Mastercard/ Maestro/ Amex
Abonează-te la newsletter

Fii la curent cu ultimele noutăți și oferte de la Hotel Europa Royale București

Abonează-te
Europa Royale Bucharest
REZERVĂ ACUM
camere
EVENIMENTE CORPORATE
Restaurant
Europa Royale Recommendations