Please uncheck "Request desktop site" to continue!"

Ultimele noutati
Ultimele noutati

O experiență de top, extrem de aproape de evenimentele de afaceri și de cele mai populare locuri din oraș.

Bună dimineața, vară! Vă prezentăm colecția de evenimente București 2018

Dacă ne întrebați, vă recomandăm cel puțin 9 moduri în care puteți experimenta orașul nostru vara asta. Hai să vedem. Avem Bucureștiul cu parcurile sale răcoroase, terasele sale văratice și piețele sale parfumate de fructe și legume. Avem Bucureștiul cu teatrele sale aglomerate, restaurantele gourmet și mall-urile spectaculoase. Apoi avem Bucureștiul cu piscinele sale turcoaz, cinematografele intime în aer liber și zonele unde se face business intens. La numărul 10 găsiți pe listă evenimentele din București. Meniul nostru este bogat.

Dacă sunteți în trecere, probabil că veți vrea în primul rând doar să vă plimbați prin centrul vechi al orașului, în jurul hotelului nostru. S-ar putea ca apoi să doriți să participați la unul dintre evenimentele locale. În continuare am ales cele mai interesante evenimente pentru această vară, dar și pentru începutul toamnei.

 

Evenimente gastronomice în 2018

Unul dintre cele mai așteptate evenimente în București sezonul acesta este un festival dedicat dulciurilor ce va avea loc în weekendul 17 - 19 august pe Bulevardul Aviatorilor 106, într-unul dintre frumoasele parcuri din partea de nord a orașului. Dulce by Bucharest Gourmet Festival propune prăjituri home made, creative și sofisticate, care vă vor încânta.

Iubitorii de bere de serie mică vor constata că la Craft Beer Festival vor avea ocazia să încerce berea locală alături de alți pasionați. Festivalul va avea loc la Verde Stop Arena în perioada 31 august - 2 septembrie și zvonurile spun că cidrul produs local va fi cap de afiș.

Pe 6 septembrie Street Food Carnival începe la Romexpo. Asta înseamnă că cele mai faimoase restaurante mobile și alți cunoscători din domeniu vor fi prezenți la fața locului să-și prezinte marfa. Burgeri pântecoși și crocanți sau sandviciuri delicioase cu pește vă vor ademeni să le gustați, precum și o selecție satisfăcătoare de frizzante, cafea si dulciuri.

 

Muzica & festivalurile verii

Muzica e bine reprezentată. Nighwish aniversează 20 de ani, ocazie cu care se opresc să cânte și la București pe 17 august. Concertul se va auzi la Romexpo, unul dintre cele mai bune locuri de concerte din oraș.

Pe 23 august Byron va ține un concert în Expirat, un club cool care are și terasă; în fiecare weekend aici sunt evenimente animate de o selecție de DJ-i ce pun muzică bună pentru cine vrea să stea treaz toată noaptea.

Festivalul Full Moon se întâmplă în weekendul 25-26 august la Arenele Romane; trupa Nouvelle Vague o să vă convingă sigur să începeți să dansați. Urmează Snoop Dog pe 29 august la Arenele Romane; pentru un bilet veți plăti 180 de lei.

Melomanii mai serioși se vor delecta cu o serie de concerte simfonic: Vara Magică. Cântările vor avea loc la Ateneul Român, una dintre cele mai frumoase clădiri din București, construită de un celebru arhitect francez în secolul al XIX-lea. Programul complet al evenimentelor poate fi găsit aici http://lanto.ro/festivalul-vara-magica-2018/.

 

Activități pentru copii vara asta

Dacă sunteți în vizită împreună cu copiii, dați o fugă până la Muzeul Antipa din Piața Victoriei. De la Europa Royale veți ajunge pe jos acolo în mai puțin de 20 de minute și veți vedea o expoziție de fluturi exotici.

Desigur că alegerile noastre sunt doar un început. Dacă vreți să aflați și mai multe evenimente care au loc în București, întrebați personalul nostru de la concierge.

Noutati
                             Stiri

evenimente-in-bucuresti

Bună dimineața, vară! Vă prezentăm colecția de evenimente București 2018

Desigur că alegerile noastre sunt doar un început. Dacă vreți să aflați și mai multe evenimente care au loc în București, întrebați personalul nostru de la concierge.

detalii
europa-royale-lucruri-de-facut-in-bucuresti

Câteva lucruri distractive de făcut în București

Capitala noastră este o gazdă bună pentru familiile aflate în vizită, chiar dacă ești doar în trecere și ai timp să faci numai câteva lucruri. Sunt destule lucruri distractive de făcut în orașul București

detalii
ce poți face în București

Cine știe cel mai bine ce poți face în București?

Când vine vorba despre a ști într-adevăr ce poți face în București, nimeni nu este mai priceput decât colegii noștri de la biroul concierge, pe care îi poți găsi la recepție.

detalii
ce poți face în București

Planifică cu grijă ce poți face în București dacă stai doar o zi

Dacă vrei să înțelegi ce poți face în București și ai la dispoziție doar o zi, întreabă-ne.

detalii
restaurant mica elvetie

Mica Elveție organizată în hotelul din centrul vechi al Bucureștiului

Orașul vechi este un organism viu, aflat în continuă mișcare. Dispar brusc locuri unde obișnuiai să mergi și-ți plăcea și se deschid restaurante noi despre care nu știi mai nimic, ce trebuie întâi testate.

detalii
cazare cea mai buna zona bucuresti

Un bun raport calitate-preț: hotelul de unde poți urmări îndeaproape viața de noapte a Bucureștiului

Când vine vorba despre cea mai bună zonă în care să te cazezi când vizitezi Bucureștiul, centrul vechi al orașului apare natural în conversație.

detalii
cea mai buna optiune de cazare bucuresti

Ce poți să faci ca turist în Centrul Vechi din București? (partea I)

Descoperă Centrul Vechi, dincolo de pub-uri și party-uri. Aproape fără excepție, atunci când călătorim într-un oraș, ne dorim cea mai bună opțiune de cazare, chiar și pentru câteva zile.

detalii
 hotel centru istoric

Ce poți să faci ca turist în Centrul Vechi? (partea II)

Descoperă muzeele, bisericile vechi și galeriile de artă din Centrul Vechi.

Avantajul de a fi un hotel în Centrul Istoric din București este că suntem permanent conectați la evenimentele sale.

detalii
Abonează-te la newsletter

Fii la curent cu ultimele noutăți și oferte de la Hotel Europa Royale București

Abonează-te
Europa Royale Bucharest
REZERVĂ ACUM
camere
EVENIMENTE CORPORATE
Restaurant
Europa Royale Recommendations