Please uncheck "Request desktop site" to continue!"

Ultimele noutati
Ultimele noutati

O experiență de top, extrem de aproape de evenimentele de afaceri și de cele mai populare locuri din oraș.

Câteva lucruri distractive de făcut în București

Știți deja că Bucureștiul este un oraș cu un mediu de afaceri înfloritor. Probabil că ați auzit că Bucureștiul are o viață de noapte foarte activă. Dar oare sunt lucruri distractive de făcut în București? Familiile care ne vizitează orașul spun că da. Noi suntem de acord.

 

Îndrăznim să spunem că cele mai multe femei sunt impresionate când au la dispoziție o cameră mare plină ochi cu pantofi sofisticați. Îndrăznim să mai presupunem și că bărbații sunt mai degrabă pasionați de mașini și tind să se entuziasmeze complet când pot urmări un program sport la televizor pe un ecran mare în timp ce discută despre echipa favorită cu prietenii lor. Dar atunci când vorbim despre fericirea tuturor copiilor care vizitează orașul nostru, lucrurile sunt simple: pentru asta există Jumbo. Adică un spațiu uriaș plin cu jucării și jocuri de toate formele și dimensiunile. Prin urmare, familiile care vor să vadă cum arată fericirea pură pe fața copiilor lor, pur și simplu trebuie să viziteze acest loc. La Jumbo de pe bulevardul Pallady puteți ajunge în 24 de minute cu taxiul de la noi de la hotel. Este deschis până târziu în weekend (până la ora 9) și asta pentru că ei s-au convins deja că există multe familii care au uneori o urgență: aceea de a cumpăra pe loc jucării.

 

Dacă aveți și un băiat în familie, atunci Țiriac Car Collection este locul în care o să fie încântat să meargă, indiferent de vârstă. Aici sunt strânse și expuse elegant peste 150 de modele de mașini care au făcut istorie. Poți petrece ore în șir admirându-le. Odată ce au ajuns aici, tatăl și fiul vor renunța fără regrete la masa de prânz și vor prefera să rămână aici pentru a studia fiecare detaliu al fiecărei mașini celebre din sală. În apropiere se află și Băneasa Shopping City, ceea ce înseamnă că și partea feminină a familiei va avea parte de distracție: pantofi și echipament sport, genți și parfumuri, bijuterii și multe altele. Au tot ce-ți dorești. Am amintit oare că au și un magazin de animale pe care fetițele îl adoră?

 

„În general pare dificil să găsești într-un oraș atât de mare locuri în care toată familia să se distreze într-adevăr împreună. Dar dacă ați venit în București însoțiți de copii, v-aș recomanda să mergeți în parcul Herăstrău, unde veți găsi destule spații de distracție pentru cei mici, dar și de relaxare pentru părinți. Apoi vizitați Țiriac Car Collection și alocați niște timp și pentru o vizită la Therme. Toate acestea se află în nordul orașului și, dacă vorbim despre lucruri distractive de făcut în București, acestea sunt locuri generatoare de distracție pe săturate”, povestește Iulius Andrei, unul dintre reprezentanții noștri de la concierge pe care îl găsiți la recepție. Întrebați-l ce se poate face în București.

 

Capitala noastră este o gazdă bună pentru familiile aflate în vizită, chiar dacă ești doar în trecere și ai timp să faci numai câteva lucruri. Sunt destule lucruri distractive de făcut în orașul București.

  Noutati
                               Stiri

  evenimente-in-bucuresti

  Bună dimineața, vară! Vă prezentăm colecția de evenimente București 2018

  Desigur că alegerile noastre sunt doar un început. Dacă vreți să aflați și mai multe evenimente care au loc în București, întrebați personalul nostru de la concierge.

  detalii
  europa-royale-lucruri-de-facut-in-bucuresti

  Câteva lucruri distractive de făcut în București

  Capitala noastră este o gazdă bună pentru familiile aflate în vizită, chiar dacă ești doar în trecere și ai timp să faci numai câteva lucruri. Sunt destule lucruri distractive de făcut în orașul București

  detalii
  ce poți face în București

  Cine știe cel mai bine ce poți face în București?

  Când vine vorba despre a ști într-adevăr ce poți face în București, nimeni nu este mai priceput decât colegii noștri de la biroul concierge, pe care îi poți găsi la recepție.

  detalii
  ce poți face în București

  Planifică cu grijă ce poți face în București dacă stai doar o zi

  Dacă vrei să înțelegi ce poți face în București și ai la dispoziție doar o zi, întreabă-ne.

  detalii
  restaurant mica elvetie

  Mica Elveție organizată în hotelul din centrul vechi al Bucureștiului

  Orașul vechi este un organism viu, aflat în continuă mișcare. Dispar brusc locuri unde obișnuiai să mergi și-ți plăcea și se deschid restaurante noi despre care nu știi mai nimic, ce trebuie întâi testate.

  detalii
  cazare cea mai buna zona bucuresti

  Un bun raport calitate-preț: hotelul de unde poți urmări îndeaproape viața de noapte a Bucureștiului

  Când vine vorba despre cea mai bună zonă în care să te cazezi când vizitezi Bucureștiul, centrul vechi al orașului apare natural în conversație.

  detalii
  cea mai buna optiune de cazare bucuresti

  Ce poți să faci ca turist în Centrul Vechi din București? (partea I)

  Descoperă Centrul Vechi, dincolo de pub-uri și party-uri. Aproape fără excepție, atunci când călătorim într-un oraș, ne dorim cea mai bună opțiune de cazare, chiar și pentru câteva zile.

  detalii
   hotel centru istoric

  Ce poți să faci ca turist în Centrul Vechi? (partea II)

  Descoperă muzeele, bisericile vechi și galeriile de artă din Centrul Vechi.

  Avantajul de a fi un hotel în Centrul Istoric din București este că suntem permanent conectați la evenimentele sale.

  detalii
  Abonează-te la newsletter

  Fii la curent cu ultimele noutăți și oferte de la Hotel Europa Royale București

  Abonează-te
  Europa Royale Bucharest
  REZERVĂ ACUM
  camere
  EVENIMENTE CORPORATE
  Restaurant
  Europa Royale Recommendations