Please uncheck "Request desktop site" to continue!"

Ultimele noutati
Ultimele noutati

O experiență de top, extrem de aproape de evenimentele de afaceri și de cele mai populare locuri din oraș.

Cine știe cel mai bine ce poți face în București?

O listă cu monumentele din oraș poți lesne găsi, pentru că ghiduri care să îți prezinte Bucureștiul există din abundență. Dar când vine vorba despre a ști într-adevăr ce poți face în București, nimeni nu este mai priceput decât colegii noștri de la biroul concierge, pe care îi poți găsi la recepție. Ei știu orașul ca pe buzunarul lor și, când stai la noi, ai șansa să-i întâlnești. Trebuie doar să ai niște timp la dispoziție.

 

„Cine vrea să se relaxeze după o zi într-adevăr plină, trebuie să aleagă apoi un mod de a se distra într-adevăr deconectant. Le recomand clienților noștri să meargă la Therme, unde îi așteaptă 10 piscine luxoase, o armată verde formată din 800.000 de plante și cea mai mare plajă urbană din Europa, recent inaugurată”, spune Iulius Andrei, unul dintre specialiștii noștri în cum să petreci timp liber de calitate în București. Se entuziasmează tare când îl întrebi ce poți face în București. „Unul dintre trendurile aflate în creștere este să vii la București doar pentru a merge la cazinouri. Turiștii noștri sunt de părere că orașul stă foarte bine la capitolul acesta”, adaugă el.

 

 

Ce încercăm să facem noi aici, echipa de la Europa Royale, este să îți dăm câteva indicii pentru a-ți arăta cum te-ai putea bucura de acest oraș. De examplu, dacă tot ce ai chef să faci este să te descalți, să uiți cu totul de încălzirea globală și politici mondiale și doar să stai pe iarbă, poți face foarte bine asta în zona Roaba de cultură din Herastrău. Plasat în nordul orașului, acesta este cel mai mare parc din București (110 hectare) și găzduiește și o serenă grădină japoneză cu cireși spectaculoși. Dacă, pe de altă parte, ești mai degrabă în căutarea unei vieți culturale cool, deși poate părea greu de crezut, Bucureștiul are destule de oferit. Exact experiența tânără a orașului în organizarea unor astfel de evenimente îi dă o anumită prospețime pe care marile capitale europene și-au mai pierdut-o; Bucureștiul a fost de multe ori comparat cu Berlinul din acest punct de vedere. Numeroasele concerte (Festivalul George Enescu ce are loc la fiecare doi ani), festivaluri de film (Les Films de Cannes a Bucarest în toamnă) și alte evenimente interesante (Festivalul Luminilor în aprilie), combinate cu trupe mari care vin să cânte aici și evenimentele cu mâncare bună (Street Food Festival) te atrag să ieși în oraș și să-l străbați cu mare satisfacție. Totul este în apropierea hotelului nostru.

În concluzie, dacă vrei să afli ce mai poți face în București și vrei părerea unui localnic, ai ajuns bine la Europa Royale. Lasă-ne să-ți arătăm Bucureștiul nostru. Lasă-ne să fim ghidul tău în București.

  Noutati
                               Stiri

  evenimente-in-bucuresti

  Bună dimineața, vară! Vă prezentăm colecția de evenimente București 2018

  Desigur că alegerile noastre sunt doar un început. Dacă vreți să aflați și mai multe evenimente care au loc în București, întrebați personalul nostru de la concierge.

  detalii
  europa-royale-lucruri-de-facut-in-bucuresti

  Câteva lucruri distractive de făcut în București

  Capitala noastră este o gazdă bună pentru familiile aflate în vizită, chiar dacă ești doar în trecere și ai timp să faci numai câteva lucruri. Sunt destule lucruri distractive de făcut în orașul București

  detalii
  ce poți face în București

  Cine știe cel mai bine ce poți face în București?

  Când vine vorba despre a ști într-adevăr ce poți face în București, nimeni nu este mai priceput decât colegii noștri de la biroul concierge, pe care îi poți găsi la recepție.

  detalii
  ce poți face în București

  Planifică cu grijă ce poți face în București dacă stai doar o zi

  Dacă vrei să înțelegi ce poți face în București și ai la dispoziție doar o zi, întreabă-ne.

  detalii
  restaurant mica elvetie

  Mica Elveție organizată în hotelul din centrul vechi al Bucureștiului

  Orașul vechi este un organism viu, aflat în continuă mișcare. Dispar brusc locuri unde obișnuiai să mergi și-ți plăcea și se deschid restaurante noi despre care nu știi mai nimic, ce trebuie întâi testate.

  detalii
  cazare cea mai buna zona bucuresti

  Un bun raport calitate-preț: hotelul de unde poți urmări îndeaproape viața de noapte a Bucureștiului

  Când vine vorba despre cea mai bună zonă în care să te cazezi când vizitezi Bucureștiul, centrul vechi al orașului apare natural în conversație.

  detalii
  cea mai buna optiune de cazare bucuresti

  Ce poți să faci ca turist în Centrul Vechi din București? (partea I)

  Descoperă Centrul Vechi, dincolo de pub-uri și party-uri. Aproape fără excepție, atunci când călătorim într-un oraș, ne dorim cea mai bună opțiune de cazare, chiar și pentru câteva zile.

  detalii
   hotel centru istoric

  Ce poți să faci ca turist în Centrul Vechi? (partea II)

  Descoperă muzeele, bisericile vechi și galeriile de artă din Centrul Vechi.

  Avantajul de a fi un hotel în Centrul Istoric din București este că suntem permanent conectați la evenimentele sale.

  detalii
  Abonează-te la newsletter

  Fii la curent cu ultimele noutăți și oferte de la Hotel Europa Royale București

  Abonează-te
  Europa Royale Bucharest
  REZERVĂ ACUM
  camere
  EVENIMENTE CORPORATE
  Restaurant
  Europa Royale Recommendations