Please uncheck "Request desktop site" to continue!"

DESTINDE-TE
În confortul de 4*

Design practic. Zonă de relaxare. Apartamente cu balcon

Confort          
   așezare ultra-centrală

Memorabil: Biserica Curtea Veche la fereastra ta!
92 camere, pentru fumători și nefumători, perfecte pentru călătorii de afaceri sau sejururi scurte în oraș. Design în tonuri calde de bej și maro. Mobilier clasic și finisaje moderne care amintesc de secolul al XIX-lea. Facilități și confort de 4 stele. Toate camerele Europa Royale Bucharest sunt plăcute și odihnitoare și permit deschiderea geamurilor. În plus, priveliștea este extrem de diversă și adaugă și mai multă culoare experienței “Royale”: de la cadrele istorice cu Hanul lui Manuc sau Curtea Veche, la peisajul panoramic asupra Parcului Unirii sau bulevardul în mișcare și râul Dâmbovița, până la decorul interior din lobby - o inedită “grădină” cu atrium de sticlă!

Cazare                    
Facilitati

Vezi detaliicazare-camere-single-centru-istoric-bucuresti

Standard Single Atrium View

Design nou în tonuri de maro si bej. Pat dublu, WI-FI gratuit, birou și priveliște spre grădina interioară. Aceste camere sunt ideale pentru escapade scurte sau de durată medie în București.
Vezi camera
Vezi detaliicazare-camere-duble-centru-istoric-bucuresti

Standard Double Atrium View

Cu o suprafată mai mare decât camera Standard Single, cazarea în camera Double oferă pat dublu mare și o zonă de relaxare. Baie cu cadă sau duș și vedere asupra grădinii interioare.
Vezi camera
Vezi detaliistandard-double-street-view-room-europa-royale

Standard Double Street View

Elegante, cu pat dublu extra-large, TV prin cablu și birou de lucru, camerele sunt potrivite pentru călătorii de afaceri în București. Suprinzător: cadrele vibrante ale orașului!
Vezi camera
Vezi detaliitwin-standard-street-view-room-europa-royale

Twin Standard Street View

Vedere spre celebra clădire- monument Hanul lui Manuc. Ambient intim cu zonă de relaxare. Paturi twin, aer condiționat, garderobă și minibar.
Vezi camera
Vezi detalii

Queen Deluxe Room

Balcon și vedere panoramică asupra parcului Unirii sau asupra Bulevardului Unirii, captivante în orice anotimp. Lumină naturală, birou de lucru și spațiu de relaxare. Baie spațioasă cu cadă.
Vezi camera
Vezi detalii

Junior Suite

Luminoase, apartamentele de la Europa Royale București oferă pat dublu extra-large, TV cu ecran plat, aparat de cafea. Bonus: peisajul urban care va adăuga și mai multă delectare.
Vezi camera
Vezi detalii

Suită cu Balcon

Bucuria de a vedea de la fereastră cea mai veche biserică din București, Biserica Curtea Veche, și orașul în mișcare. Vedere panoramică, balcon, minibar, aer condiționat și pat dublu extra large.
Vezi camera
Abonează-te la newsletter

Fii la curent cu ultimele noutăți și oferte de la Hotel Europa Royale București

Abonează-te
Europa Royale Bucharest
REZERVĂ ACUM
camere
EVENIMENTE CORPORATE
Restaurant
Europa Royale Recommendations