Please uncheck "Request desktop site" to continue!"

TRAGE-ȚI UN SCAUN LA “MICA ELVEȚIE”
Savurează vedetele meniului

Gătite cu pasiune de Chef Jakob Hausmann

Meniu Elvețian      
     Experiență culinară

Deschis în toamna lui 2012 la parterul hotelului Europa Royale Bucharest, acesta este unul dintre restaurantele de top din București și numărul 1 pe TripAdvisor.
Apreciat mai ales pentru mușchiul de vită pe piatră încinsă - o specialitate care se gătesțe aproape în întregime la masă, după o rețetă adusă de Chef Jakob Hausmann direct din Elveția. Meniul are feluri tradiționale din bucătăria elvețiană, care se reînnoiesc în funcție de sezonalitate.

Diminețile încep cu micul dejun pentru oaspeții hotelului, iar serile devin spectaculoase cu diferite tipuri de fondue și raclette. Desertul este sezonal si săptămânile elvețiene sunt celebrate în fiecare lună. Atmosfera este romantică în lumina lumânărilor. Terasa este deschisă pe timpul verii. Nu în cele din urmă, priveliștea pitorească a Centrului Vechi se vede pe fundal! Toate acestea, combinate cu pasiunea pentru gătit a Chef-ului Jakob Hausmann, sunt ingredientele care dau satifacție oricărei experiențe în Restaurantul "Mica Elveție", atât pentru oaspeții hotelului cât și pentru cei care gustă o gastronomie îndrăzneață.
Program restaurant:
Mic dejun: 7:00 - 10:00
Mic dejun în weekend: 8:00 - 11:00
Prânz / Cină:
Luni-Sâmbătă: 12.00 - 24.00
Duminică: închis

Program bar:
Luni-Vineri: 07.00 - 24.00
Sâmbătă-Duminică: 08.00 - 24.00

Rezervări:
Tel.: 021.224.50.17
E-mail: office@micaelvetie.ro

Chef
Maestru culinar

Jakob Hausmann, un profesionist deosebit
S-a născut în Steckborn, Elveţia, unde a absolvit şcoala de bucătari şi a obţinut numeroase diplome în arta culinară. S-a stabilit în România în anul 1991 şi câțiva ani mai târziu a deschis primul restaurant Mica Elveţie.

În urmă cu 14 ani a adus pe piața locală o specialitate elvețiană care a devenit celebră din mâinile sale: friptura pe piatră. El este Jakob Hausmann, Maestru în Arta Culinară, iar "Mica Elveție" este casa lui de la parterul hotelului Europa Royale!

A gătit pentru Jean Claude Van Dame, Wesley Snipes, Pink, Steven Seagal, Roger Federer, fotbaliști celebri dar și oameni politici. A prezentat nenumărate show-uri culinare de televiziune şi este autorul a patru cărţi de bucate.

Îmbogățeste continuu meniul cu ingrediente proaspete de sezon pe care le gătește în combinații unice pentru că îi place să aducă împreună gusturi, arome și idei. Este apreciat pentru profesionalismul specific, entuziasmul fermecător și spiritul întreprinzător. Dar și pentru zâmbetul carismatic. Jakob Hausmann promite multe experiente culinare memorabile odată ce îi calci pragul!

Bucătărie spectaculoasă într-un cadru nepretențios

Băuturi & Gustări
Băuturi & Gustări
Punct de întâlnire în grădina interioară de la parterul hotelului. Canapele comode, băuturi și gustări.  Locul perfect pentru o cafea, între micul dejun și prânz.
Live Cooking Show
Live Cooking Show
Urmărește-l pe Chef Jakob Hausmann în timp ce gătește live la Restaurant Mica Elveție, din București. Fă o rezervare!
20% reducere!
20% reducere!
De fiecare dată când ajungi la Europa Royale Bucharest, ai o reducere de 20% la savuroasele preparate elvețiene, la prânz și cină!
Abonează-te la newsletter

Fii la curent cu ultimele noutăți și oferte de la Hotel Europa Royale București

Abonează-te
Europa Royale Bucharest
REZERVĂ ACUM
camere
EVENIMENTE CORPORATE
Restaurant
Europa Royale Recommendations